Spinning tetoválás - miért???!!!
2015-06-15 00:00:00

Amikor még azt hittem, hogy a Spinning valami olyan rettenetesen mindent elsöprő szuper dolog, néha megkérdezték tőlem, hogy miért nem csináltatok én is a Spinning tetoválást?

Ma már tudom, hogy a Spinning "csak" jó dolog, nem mindent elsöprő megagiga valami, kb. olyan mint a Zumba.

De visszatérve az alap kérdésre, hogy miért nem varratok a testemre Spinning logót? A Spinning (akármennyire is szeretnének mást sugallni), nem több mint egy üzlet, egy profit orientált cég egyik terméke. Sokszor szoktam párhuzamba állítani az MDA-t az Apple-lel. Anno mind a két cég forradalmi volt a saját területén, de ma már a "fiatalabb" kunkonkurencia utolérte vagy akár nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy túl is haladta őt.

A Spinning egy cég érdekei szerint változhat, a tulajdonosi kőr gondol egyet és máris lehet gumikötelezni a bringán a nagyobb bevétel reményében. Hiába próbálja meg a Spinning (az Apple, a Microsoft) „fanatizálni” az oktatókat és a vendégeket, attól ők még mindig csak egy részvényestársaság marad és nem egy Nagy Család.

Abban az esetben, ha a Spinning olyan szabadon felhasználható termék lenne mint az apache webszerver (ez a legelterjedtebb weboldal szerver szolgáltatás), akkor szinte egész biztos lenne egy Spinning logós tetoválásom.

Úgy gondolom, hogy akik Spinning logót tetováltatnak magukra, nyugodtan magukra varrathatják az Apple, a Nike vagy akár Update Norbi logóját is. Semmi különbség nincs.
 

S