Merida Spinning Night 2015 - a rendezvény
2015-11-05 00:00:00

Harmadik éve vàrta minden Spinning fanatikus, hogy Posch Gabi nemzetközi Spinning rendezvényt imádkozzon össze nekünk. Megkaptuk. Pont azt ami 3 éve volt nem többet, de talán kicsit kevesebbet.

A történet úgy teljes ha gyorsan bevallom, hogy nem tekertem. Egy megfázás utolsó torok fájós része birtokolta a testem. Nem pont ez az állapot ami tekerésre van kitalálva.

Miután lekéstem az első óra indulását feltelepedtem a karzatra és onnan izgultam végig a rendezvényt.

Nagyon vártam, nagy volt a hype, a szervezők már előre sokkot kaptak saját maguktól. Szóval volt elvárás.
A rendezvényre a kijutás elég kalandos volt, gyakorlatilag autó nélkül egy irtózatos nagy szívás (hatalmas mázli hogy nem esett az eső).

A helyszín nem volt rossz, olyan kis családias, bringák szorosan egymás mellett, egy elég jó hőmérséklettel.

Rögtön látszottak, hogy ez nem az a Merida ami 3 éve volt. Olyan volt mint amikor beraknak egy szép pólót a mosásba, az meg összemegy, de még vállalható.

A kis helység ellenére meglepően jó volt a hangosítás, szépen lehetett hallani a zenét, a mikrofon is pont jó volt. Gratula.
Az ingyen büfé teljesen vállalható volt, nem próbálkoztak meg az órák alatt frissítőt körbe vinni, hiszen eleve kudarcra lett volna ítélve, annyira közel voltak a bringák.

Valahogy az volt az érzésem, hogy kb. eddig tartott a profizmus, a többi inkább olyan volt, mintha most szervezték volna az első Spinning rendezvényüket.

A régebbi Meridákon se értettem, hogy miért kell a színpadon egy kisebb tömegnek tekerni, amikor gyakorlatilag csak egyetlen ember tartja az órát. A többi edző, mint egy biodíszlet mosolyogva tekert. Igazán vicces és ugyanakkor amatőr volt, hogy néhány óraadó konkrétan akkor találkozott először azokkal akikkel egy színpadon tekert. Baromi zsúfoltnak tűnt a színpad.

Az előző Meridákon megszokott dolog volt, hogy az órák szünetében "műsorvezető" "szórakoztatta" az embereket. Ez most annyira nem volt, hogy gyakorlatilag néhány órának az indulását csak az vette észre aki konkrét a bringán ülve várta, hogy "hop hop hajrá".

Valahogy eddig (szinte) mindegyik rendezvényen az volt az érzésem, hogy nem tudnak mit kezdeni a robotlámpákkal, olyan mintha "jaj de jó, hogy van, de mire jó?" technikával dolgoznak. (na jó, az a38-as rendezvényeken tudják mire jó). Az emeltről nézve nagyon faszák voltak a pásztázó fények, nagyon tetszett, viszont az hogy ebből mennyi jött át a vendeknek.... az már izgalmasabb kérdés.

Remélem jövőre jobban sikerül majd a rendezvény.

 

S