Co-rider biódíszlet avagy tömeg a színpadon
A Merida Spinning Night beszámolómnál többen zokon vették, hogy le "biodíszleteztem" a színpadon tekerő edzőket. Nos igen. Számomra ők csak annyi jelentetettek mint ruhabemutatón a manöken. Semmit.
Fitbalance 2015 - gondolatok egy rendezvényről
Nem elöszőr voltam fitbalance-on, de valahogy sosem írtam le, mi is az, ami igazán furcsa (?) volt, mindig is.
A38 Tekerés 2014
Amikor megkérdezik, hogy melyik volt a legjobb Spinning rendezvény, amin valaha voltam, szinte gondolkodás nélkül vágom rá: az A38.
Mi történt 2013-ban?
Mi történt 2013-ban? Semmi. Bővebben? Semmi extra. Megpróbáltam összefoglalni mégis mi volt 2013 meghatározó eseményei.
Fitbalance 2013 3. rész - Spiki és Posch Gabi
A rendezvény utolsó 3 órája a mester oktatóké volt. Andrew óráját szétverte a technika és kb. ugyan erre számítottam Spikinál és Posch Gabinál is.
Fitbalance 2013 2. rész - Hajdu Gergő
A vártam a harmadik órát, mivel Hajdu Gergőt konkrétan megsiratták mikor eljött az Oxygénből, tehát tuti valami odabaszós nagyon jó órákat kel tartania.
Nivea Tour 2013 - MOST
Indulás a Nivea Tour 2013 Spinning tekerésre! Remélem az infrastruktúra és az internet szelleme támogat abban, hogy folyamatosan spam-meljek, információval bombázzak titeket a twitteren és a facebook-on.
Luca-napi Spinning - OK. király. Köszi.
Azzal kell kezdenem, hogy tavaly nagyon kevés rendezvényen voltam. Nagyon-nagyon kevés rendezvényen. De tènyleg: talán 4-en vagy 5-ön. Az utlosó nagyon király lett.
Oxygen-Merida Spinning Night 2012 - Peter Pastijn
A rendezvény legnagyobb meglepetése nekem ez a fickó volt. Már csak azért is, mert órájának első 5(?) perce valami félelmetesen unalmas plömplömmel kezdődött, mintha be akarná melegíteni az embereket. Jelentem: engem nem kellet, már fel voltam spanolva. Gondoltam is magamban, hogy ha ilyen altató,köldök kereső lesz végig, akkor a büfét választom.
Oxygen-Merida Spinning Night 2012 szerintem
Amikor új helyet jelölt meg az Oxygen Spinning Team az idei Merida Spinning Night-nak jelsóhajtottam. Végre. Aztán a kezdeti öröm egy kisebb és kisebb és kisebb lett. míg a végén fail.
Oxygen-Merida Spinning Night 2012 - Maurizio Bottoni
Nos az első óra a Oxygen-Merida Spinning Night 2012-ön. Valami olasz mesteroktató tartotta. Tök visszafogottan, halál semleges óra, semmi különleges, egy tök szabályos Spinning óra.
Oxygen Merdia Spinning Online
Tény, hogy a nyáron gyakorlatilag eltűntem. Igen az egész nyarat arra áldoztam, hogy a gyerekeket elkapdossam, amikor éppen ezerrel rongyolnak lefelé az aquaworld vagy a sárvárvárfürdői gyerekmedence csúszdáján. Azt kell mondjam, hogy az a a híres Spinning érzés még a kanyarban sincs. :-)
S